Forgácslapok

Vastagságok: 10mm, 12mm, 16mm, 18mm, 22mm.

A natúr forgácslap gyártása kötőanyaggal kevert fűrészpor folyamatos forró préselésével történik. Natúr forgácslapot a szintetikus fóliákkal ellentétben használhatunk furnérral, papírgyanta filmekkel, műanyaggal. A forgácslapok széles körben alkalmazottak a bútorgyártás és az építőipar területén. A feldolgozás szintje szerint az anyagot polírozatlan és őrölt forgácslapra osztják. A csiszolt forgácslapokat finom szerkezetű felület jellemzi, amelyet két fajta P-A jelölése képvisel: 1, 2.

A forgácslapok megfelelnek a GOST 10632-2007 szabványnak, CARB2, FSC-C128795, Egészségügyi és Higiéniai, valamint Forgácslap megfelelősségi tanúsítvánnyal rendelkeznek. Részletek: https://byspan.hu/dokumentumok/

Natúr forgácslap jó minőségben. A fehérorosz BYSPAN rendkívül jó minőségű natúr és laminált forgácslapok védjegye. A BYSPAN forgácslapok kizárólagos hazai forgalmazója a Dorimpex KFT, Hatvan és Szigethalom városában található telephelyeinken egyaránt kapható. A BYSPAN termékek azok remek minősége miatt a bútorgyártó cégek és az építőipari vállalatok kedvelt alapanyaga. A laminált BYSPAN forgácslapok kifejezetten ajánlottak fürdőszoba- és konyhabútorok gyártásához. A lapok az E1 európai környezetvédelmi előírásainak megfelelnek.

Magas színvonalú BYSPAN termékeink számos alkalmazási területen alkalmazhatóak, bútoripari és építőipari felhasználásra egyaránt népszerűek. A BYSPAN gyűjteményben több mint 150 egyedi megjelenésű laminált forgácslap érhető el. Ez a gyűjtemény folyamatosan bővül és megújul a legmodernebb technológiáknak köszönhetően, így például: shattdecor, impress, Interprint, Surteco, Technocell.

Kínálatunkban laminált lapokon túl nedvességálló forgácslemezek is megtalálhatók, melyeket vizesblokkokal felszerelt helyiségekbe, így például fürdőszobák és konyhák számára javaslunk.

Minden termékünk minőségét különféle tanúsítányok garantálják. Az ökológiai biztonsági lemezek anyagai megfelelnek az E1 szabvány követelményeinek, amelyeket Európában törvényben rögzítenek.

Termékeink magas színvonala számos alkalmazási területen hasznosítható. A BYSPAN termékeket a bútorgyártók és az építőipari vállalatok is előszeretettel alkalmazzák.